Την θέση της στη σκηνή του Rotterdam Ahoy για την πρώτη της τεχνική πρόβα με το «Last Dance» πήρε η Stefania, λίγες ημέρες πριν τους ημιτελικούς της Eurovision 2021.

 

Η Στεφανία Λυμπερακάκη εμφανίστηκε φορώντας μια ολόσωμη μωβ φόρμα δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, μωβ γάντια μέχρι τον αγκώνα και ψηλές μπότες ίδιου χρώματος.

 

Eurovision 2021:Πρώτη πρόβα της Ελλάδας - Πώς θα εμφανιστεί η Stefania
EBU / ANDRES PUTTING

 

Στην διάρκειας μισής ώρας πρόβα, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα, η νεαρή τραγουδίστρια με τους χορευτές Νίκο Κουκάκη, Κώστα Παυλόπουλο, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μάρκο Γιακουμόγλου εμφανίστηκαν στη σκηνή καλά προετοιμασμένοι.

 

Κατά την έναρξη του τραγουδιού η Stefania εμφανίστηκε σε ένα catwalk ίδιου χρώματος, ενώ οι χρωματισμοί της σκηνής είναι σε μωβ χρώματα, με τα ειδικά visual effects να την κάνουν να «χάνεται» σε μια σύγχρονη μαγική πόλη.

 

Η Stefania ανέβηκε σε μια σκάλα, κρυμμένη πίσω από τα εφέ, και πέταξε ανάμεσα στα κτίρια της ονειρικής πόλης μέχρι τη γέφυρα του τραγουδιού, όπου η εικονική πραγματικότητα γίνεται αληθινή και οι χορευτές ντυμένοι στα λευκά πλαισιώνουν την τραγουδίστρια.

 

Eurovision 2021:Πρώτη πρόβα της Ελλάδας - Πώς θα εμφανιστεί η Stefania
EBU / ANDRES PUTTING

 

Την χορογραφία έχει ετοιμάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού και ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών.

 

Η δεύτερη πρόβα του Last Dance στη σκηνή του Ahoy arena είναι την Πέμπτη 13 Μάϊου στις 12:40.

 

Δείτε το βίντεο: