Έτσι θα είναι οι νέες ταυτότητες

Έτσι θα είναι οι νέες ταυτότητες Facebook Twitter
7

 

Έτσι θα είναι οι νέες ταυτότητες Facebook Twitter

Επιπλέον προσωπικά στοιχεία πρόκειται να προστεθούν στις νέες ταυτότητες, η κυκλοφορία των οποίων αναμένεται την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2017.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι καινούργιες ταυτότητες θα αναφέρουν βιομετρικά στοιχεία τα οποία δεν μπορεί να αντιγραφούν και να πλαστογραφηθούν ενώ θα περιέχουν και μικροτσίπ που θα αποθηκεύει βιομετρικά χαρακτηριστικά σε πρώτη φάση. Σε δεύτερη φάση πιθανόν να περιλαμβάνουν και ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, ώστε να χρησιμοποιούνται και σε διάφορες υπηρεσίες.

Εκτιμάται ότι η αντικατάσταση των παλαιών ταυτοτήτων με νέες θα κοστίσει στον κάθε πολίτη 10 ευρώ, όσο δηλαδή και το παράβολο.

Έτσι θα είναι οι νέες ταυτότητες Facebook Twitter

Ως τα μέσα Ιουνίου θα πρέπει να έχουν παραδοθεί οι προτάσεις των επιτροπών που έχουν αναλάβει το έργο των ταυτοτήτων και στη συνέχεια θα κηρυχθεί ο σχετικός διαγωνισμός για τον ανάδοχο. Συνολικά, το κόστος των νέων ταυτοτήτων αναμένεται να φτάσει για το κράτος τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σκ

Ελλάδα / Αράχωβα: Αντιδρά η Ένωση Ξενοδόχων με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Όλιβερ - «Δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία»

Το hashtag #CancelArahova, που πρακτικά στιγματίζει τους νόμους σιωπής, οι οποίοι συγκαλύπτουν τον δράστη της φρικτής θανάτωσης του χάσκι, προκάλεσε την αντίδραση του συγκεκριμένου κλάδου επαγγελματιών
NEWSROOM
Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Ελλάδα / Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Κορυφαίοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί, θεσμικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού έδωσαν το "παρών", εδραιώνοντας το μοναδικό τομεακό Συνέδριο για την αρχιτεκτονική και τον τουρισμό στη χώρα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ελπίζω να είναι απλά ενδεικτική η φωτογραφία και να μην γράφει με κεφαλαία ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ πάνω πάνω... Γενικά από γραφιστική άποψη το δείγμα είναι αίσχος.
Αυτή η φωτό κυκλοφορεί 4 χρόνια τώρα σε κάθε άρθρο που αναφέρεται στις καινούριες ταυτότητες. Είναι παράδειγμα του πως θα μοιάζει με σχήμα πιστωτικής κάρτας. Από το 2012 τουλάχιστον κυκλοφορεί η είδηση ότι αλλάζουν οι ταυτότητες.
αυτές θα ειναι οι ταυτοτητες-προσταδιο του χαραγματος του θηριου της Αποκάλυψης,δηλαδη το 666...το κανονικο χαραγμα θα ειναι όταν μας επιβαλλουν να εμφυτευσουμε τσιπ(αυτο που σε πρωτη φαση θα ειναι επι της ταυτοτητας-καρτας)κατω απο το δερμα στην περιοχη της παλαμης ή του μετωπου...