Επίθεση στην Ερμού: Φώναξε στην 22χρονη ότι είναι «πράκτορας των Γερμανών» αλλά έχει γερμανικό διαβατήριο

Ερμού: Φώναξε στην 22χρονη ότι είναι «πράκτορας των Γερμανών» αλλά έχει γερμανικό διαβατήριο Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ψυχιατρικά προβλήματα φέρεται να αντιμετώπιζε ο άνδρας που μαχαίρωσε μια 22χρονη στην Ερμού χωρίς να τη γνωρίζει. Πριν της επιτεθεί φώναζε ότι είναι «πράκτορας των Γερμανών». 

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Open, ο άνδρας φέρεται να έχει γερμανικό διαβατήριο, ενώ ήρθε στην Ελλάδα την προηγούμενη ημέρα από την επίθεση στην Ερμού μέσω Σερβίας. 

Η γυναίκα  σώθηκε χάρη στην επέμβαση άλλων γυναικών από διπλανό κατάστημα της Ερμού και τη φυγάδευσαν. Ο άνδρας «σταμάτησε στα 5 μέτρα αφού τη μαχαίρωσε και περίμενε να τον πιάσουν» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. 

Η 22χρονη γυναίκα δέχθηκε μαχαιριά στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ όπου διαπιστώθηκε ότι το μαχαίρι την είχε χτυπήσει στον πνεύμονα. Η κοπέλα νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. 

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες της LiFO.gr,  στις πρώτες συζητήσεις με τον δράστη δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν. Αρχικά ο Ιρακινός μιλούσε ακατάληπτα, ενώ έπειτα από αρκετή ώρα είπε στους αστυνομικούς ότι η «κοπέλα τον παρακολουθούσε». Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε ψυχιατρικό ιστορικό. 

 
 


 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ