Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Έρχονται βροχές και καταιγίδες Facebook Twitter
0

Bροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, στη Δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, προβλέπει η ΕΜΥ στη διάρκεια της ημέρας ενώ τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Κεντρική Μακεδονία, στη Στερεά και στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι-βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση, αλλά στα Δωδεκάνησα θα είναι ενισχυμένοι στα 6 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κατά τη διάρκεια της νύχτας σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι ασθενείς, θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Ελλάδα / «Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι δύο άνδρες είχαν φτάσει στην περιοχή για να ξαναδούν το σημείο όπου πριν λίγο καιρό είχε εντοπιστεί συντρίμμι μαχητικού αεροσκάφους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο είχε αναδείξει ο άτυχος ορειβάτης
LIFO NEWSROOM