Έρχεται επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Έρχεται επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται αύριο Τετάρτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές αρχικά στη δυτική Ελλάδα και βαθμιαία μέχρι το τέλος της ημέρας και στις υπόλοιπες περιοχές.


Την Πέμπτη και την Παρασκευή, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, θα επικρατήσει κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικα τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ενισχυμένους άνεμους (7 με 9 μποφορ) και πιθανόν τοπικά από χαλαζοπτώσεις.


Το Σάββατο τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρας, θα επικρατήσουν θυελλώδεις άνεμοι και θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα (8 με 10 βαθμούς κελσίου).



1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΓΙΔΑ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 9 άτομα για «ραντεβού»-παγίδα και ληστείες στο άλσος Μετεώρων

Σύμφωνα με την αστυνομία, επέλεγαν άνδρες που είχαν κλείσει μέσω διαδικτύου ραντεβού με ανήλικες και, όταν τους συναντούσαν στο άλσος, τους χτυπούσαν και τους λήστευαν
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια