Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε» - Οι επόμενες κινήσεις μετά τη μήνυση

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε» - Οι επόμενες κινήσεις μετά τη μήνυση του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Γιώργος Μαζωνάκης / NDP
0

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται στο επίκεντρο μιας δικαστικής διαμάχης, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο νεαρός τραγουδιστής Στέφανος Παπαδόπουλος.

Η υπόθεση έγινε γνωστή πριν τα Χριστούγεννα, όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης μηνύθηκε από τον 21χρονο για άσεμνες χειρονομίες και ανήθικες προτάσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πλέον οι δικηγόροι τους προετοιμάζουν τα απαραίτητα έγγραφα για την εξέλιξη της υπόθεσης στα ελληνικά δικαστήρια.

Ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό», αναφέρθηκε στο αν ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα προχωρήσει σε νομική απάντηση.

«Είναι βέβαιον, είναι προφανές, απλώς αναμένουμε να μας καλέσει η εισαγγελία προκειμένου να πάρουμε στα χέρια μας το περιεχόμενο της μήνυσης. Δε μπορώ να κάνω μία μήνυση για ψευδή καταμήνυση, όταν δεν έχω το περιεχόμενο της μήνυσης, ούτε μπορώ να πω ότι το βρήκα από τα media», ανέφερε αρχικά ο κ. Λυκούδης.

«Νομίζω ότι τρέχει πολύ γρήγορα η διαδικασία και τις επόμενες ημέρες θα κληθεί ο Γιώργος Μαζωνάκης για τις εξηγήσεις του. Θα πάρω στα χέρια μου το περιεχόμενο της μήνυσης και θα προχωρήσουμε σε όλες τις νομικές ενέργειες. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε», κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM