Επτά μήνες φυλακή σε «ενοχλητική» υπάλληλο εισπρακτικής

Επτά μήνες φυλακή σε «ενοχλητική» υπάλληλο εισπρακτικής Facebook Twitter
35

Σε 7 μήνες φυλακή καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης υπάλληλος εισπρακτικής εταιρίας, η οποία σύμφωνα με τη μήνυση, κατηγορούνταν για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και δυσφήμηση. Η υπάλληλος είχε αναλάβει, για λογαριασμό τράπεζας, την τηλεφωνική ενημέρωση οφειλέτριας με «πιεστικό τρόπο» και στη συνέχεια με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. «Με τρόπο εριστικό απαιτούσε να της πω πότε ακριβώς θα καταβάλω τις οφειλές μου, προσθέτοντας ότι είμαι ανώριμη και προτρέποντάς με να αφήσω τα παιδιαρίσματα», σημειώνει στη μήνυση η οφειλέτρια.

Όπως υποστήριξε επίσης, η υπάλληλος είχε ιδιαίτερα εκφοβιστικό ύφος, εξύβριζε και απειλούσε, λέγοντας ότι θα συνεχίσει «μέχρι να μου σπάσει τα νεύρα» και ότι «θα με κάνει ρεζίλι στους συναδέλφους μου».

Η υπάλληλος είπε στην απολογία της ότι δεν θυμάται τι ακριβώς ειπώθηκε, υποστηρίζοντας πάντως ότι λειτούργησε νομότυπα αφού χρησιμοποιούσε στάνταρ σενάριο επικοινωνίας».

Ελλάδα
35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η νέα έρευνα της ΔΑΕΕ - Αναμένονται νέες καταθέσεις

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η νέα έρευνα της ΔΑΕΕ - Αναμένονται νέες καταθέσεις

Εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσουν μηχανολόγοι, τοπογράφοι και υπεύθυνοι εταιρειών που είχαν ελέγξει ότι οι δεξαμενές και σωληνώσεις του εργοστασίου λειτουργούσαν σωστά
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ελλάδα / Το ελληνικό νησί που μπαίνει δυναμικά στη λίστα των Βρετανών ταξιδιωτών

Οι «χρυσαφί αμμουδιές, τα εντυπωσιακά αρχαία μνημεία και ο εξαιρετικός οίνος», είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν το νησί ολοένα και πιο ελκυστικό για τους Βρετανούς ταξιδιώτες
THE LIFO TEAM