Επτά Έλληνες συνελήφθησαν στη Γαλλία - Οι αρχές κατέσχεσαν πάνω από 1,5 τόνο κοκαΐνης

Επτά Έλληνες συνελήφθησαν στη Γαλλία - Οι αρχές κατέσχεσαν πάνω από 1,5 τόνο κοκαΐνης Facebook Twitter
1

Πάνω από 1,5 τόνος κοκαΐνης κατασχέθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε μια παραλία της νοτιοδυτικής Γαλλίας και περισσότεροι από δέκα άνθρωποι συνελήφθησαν, μεταξύ αυτών και Έλληνες, όπως έγινε γνωστό σήμερα από πηγές που πρόσκεινται στην έρευνα.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως οι αρχές κλήθηκαν για να διασώσουν φουσκωτά που βρίσκονταν σε κίνδυνο στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, επτά Έλληνες που επέβαιναν σε φουσκωτά στα ανοικτά της Μιμιζάν, μιας περιοχής στη Λαντ, βρέθηκαν σε κίνδυνο. Αφού οι διασώστες τράβηξαν τα φουσκωτά ως την ξηρά, εντόπισαν στην παραλία δέματα γεμάτα με κοκαΐνη, τα οποία προφανώς είχαν ρίξει από τα πλοιάρια.

Συνολικά περίπου δέκα άνθρωποι συνελήφθησαν, όχι μόνο στη παραλία, «αλλά και σε άλλα σημεία κοντά στη Μιμιζάν», όπως αναφέρθηκε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θάνατος καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Την παρέπεμψαν σε ψυχιατρική εξέταση με σκοπό να την απολύσουν»

Ο θείος της 57χρονης Σοφίας Χρηστίδου έκανε λόγο για σοβαρές παραλείψεις από την πλευρά των Διευθύνσεων του σχολείου και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
THE LIFO TEAM
ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / ΟΣΕ: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού - Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν σε τμήματα της τουριστικής διαδρομής έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις μεγάλων και επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές από τη γύρω δασική έκταση του όρους Χελμού
THE LIFO TEAM