Ένας άνδρας από τον Κολωνό φέρεται να αναζητούσε μέσω Facebook άτομο για να δολοφονήσει την πρώην σύζυγό του. 

 

Μέλος σελίδας στο Facebook φέρεται να κατήγγειλε στην αστυνομία ότι σε ιδιωτική συνομιλία ο άνδρας του είπε ότι θέλει να σκοτώσει τη σύζυγό του, ενώ δήλωνε ότι ήθελε να πουλήσει διαμέρισμα για να βρει τα απαραίτητα χρήματα. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ένας 36χρονος πήγε σε αστυνομικό τμήμα και έκανε καταγγελία για τον 58χρονο, σχετικά με συνομιλίες τους στην ομάδα, το αντικείμενο της οποίας είναι οι διαζευγμένοι γονείς και οι περιπτώσεις επιμέλειας παιδιών. 

 

Ο 36χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι σε ιδιωτική συνομιλία ο 58χρονος του είπε ότι θέλει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, με την οποία αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, τον ρώτησε αν ξέρει κάποιον για αυτό τον σκοπό. 

 

Έπειτα από 21 ημέρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε συνομιλία τους επανέλαβε την πρόθεσή του να βρει κάποιον να δολοφονήσει την πρώην σύζυγό του και δήλωσε ότι ήθελε να πουλήσει διαμέρισμα για να βρει τα απαιτούμενα χρήματα. 

 

«Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν που θα βρω για να την σκοτώσει», φέρεται να ανέφερε στη συνομιλία, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. 

 

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε το προφίλ του στο Facebook, το email που χρησιμοποιήθηκε μέσω του Messenger και οι τηλεφωνικές συνδέσεις που φέρεται να ανήκουν και να χρησιμοποιούνται από τον κατηγορούμενο. 

 

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί εκ νέου προκαταρκτική εξέταση, καθώς πριν από έξι ημέρες ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, που διέταξε να υποβληθεί η δικογραφία της υπόθεσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.