Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής

Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επίθεση με μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία περίπου 20 άτομα με κουκούλες εμφανίστηκαν από την οδό Φιλολάου και πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ, καπνογόνα και πέτρες, προξενώντας φθορές σε δύο σταθμευμένα δίκυκλα απ΄έξω. Οι δράστες διέφυγαν τρέχοντας, ενώ δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αναζητούνται τα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση. Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί τρια άτομα.


Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκε μπαράζ επιθέσεων σε τράπεζες και καταστήματα σε Μαρούσι, Αιγάλεω και Παλαιό Φάληρο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM