Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου Facebook Twitter
0

Επίθεση με γκαζάκια έγινε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, στο Παγκράτι. 

Λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης προκλήθηκε μικρής ισχύος έκρηξη από τα τρία γκαζάκια, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει ο βουλευτής της ΝΔ, στην οδό Μάρκου Μουσούρου. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. 

Η κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται πάνω από την είσοδο του γκαράζ της πολυκατοικίας κατέγραψε τους δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια προσαγωγή ή σύλληψη. 

«Τρομοκράτες βάζουν γκαζάκια και τρομοκρατούν οικογένειες, κόσμο», δήλωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3. «Το σημαντικό είναι ότι κάποτε πρέπει να το πάρει απόφαση η πολιτεία ότι πρέπει να τους βρει», συμπλήρωσε ο βουλευτής. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΓΙΔΑ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 9 άτομα για «ραντεβού»-παγίδα και ληστείες στο άλσος Μετεώρων

Σύμφωνα με την αστυνομία, επέλεγαν άνδρες που είχαν κλείσει μέσω διαδικτύου ραντεβού με ανήλικες και, όταν τους συναντούσαν στο άλσος, τους χτυπούσαν και τους λήστευαν
THE LIFO TEAM