Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου Facebook Twitter
0

Επίθεση με γκαζάκια έγινε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, στο Παγκράτι. 

Λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης προκλήθηκε μικρής ισχύος έκρηξη από τα τρία γκαζάκια, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει ο βουλευτής της ΝΔ, στην οδό Μάρκου Μουσούρου. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. 

Η κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται πάνω από την είσοδο του γκαράζ της πολυκατοικίας κατέγραψε τους δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια προσαγωγή ή σύλληψη. 

«Τρομοκράτες βάζουν γκαζάκια και τρομοκρατούν οικογένειες, κόσμο», δήλωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3. «Το σημαντικό είναι ότι κάποτε πρέπει να το πάρει απόφαση η πολιτεία ότι πρέπει να τους βρει», συμπλήρωσε ο βουλευτής. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Ελλάδα / Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Η 4χρονη έχει διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της, αλλά και για τη δημόσια υγεία, λόγω της μεταδοτικότητας της νόσου
LIFO NEWSROOM
First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Ελλάδα / First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και η ψηφιοποίηση του πρώτου αιτήματος έχει στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας στην παροχή φροντίδας ψυχικής υγείας
LIFO NEWSROOM