Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου Facebook Twitter
0

Επίθεση με γκαζάκια έγινε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, στο Παγκράτι. 

Λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης προκλήθηκε μικρής ισχύος έκρηξη από τα τρία γκαζάκια, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει ο βουλευτής της ΝΔ, στην οδό Μάρκου Μουσούρου. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. 

Η κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται πάνω από την είσοδο του γκαράζ της πολυκατοικίας κατέγραψε τους δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια προσαγωγή ή σύλληψη. 

«Τρομοκράτες βάζουν γκαζάκια και τρομοκρατούν οικογένειες, κόσμο», δήλωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3. «Το σημαντικό είναι ότι κάποτε πρέπει να το πάρει απόφαση η πολιτεία ότι πρέπει να τους βρει», συμπλήρωσε ο βουλευτής. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Απόφαση ρίχνει ευθύνες στο δημόσιο και ορίζει αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων

Σύμφωνα με την απόφαση «το Ελληνικό Δημόσιο δια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών άσκησε πλημμελώς την κατά τα ανωτέρω εποπτική του αρμοδιότητα σε θέματα σιδηροδρομικής ασφάλειας»
THE LIFO TEAM