Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη - Τήρησε το δικαίωμα της σιωπής

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη - Τήρησε το δικαίωμα της σιωπής Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι μετά την προσέλευσή της στον ανακριτή. 

Όπως δήλωσε έξω από την πρώην σχολή Ευελπίδων, ο συνήγορός της κ. Κεχαγιόγλου, η κατηγορούμενη δεν είπε τίποτα κατά τη διαδικασία της ανάκρισης, τηρώντας το δικαίωμά της στη σιωπή. 

«Η εντολέας μου, λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου.

Η κατηγορουμένη αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της απείθειας αλλά και το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 35χρονη φέρεται να είχε βάλει GPS Tracker στο αυτοκίνητο της Ιωάννας, ενώ στο κινητό της είχε εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού, τρόπος με τον οποίο φαίνεται πως παρακολουθούσε τις κινήσεις της Ιωάννας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από την εξέταση των κινητών της 35χρονης προκύπτει ότι αρκετά βράδια του Ιουνίου, περίμενε έξω από το σπίτι της Ιωάννας και την παρακολουθούσε, κάτι που αποδεικνύεται από φωτογραφίες -νυχτερινές λήψεις- στο κινητό της που δείχνουν την είσοδο του σπιτιού του θύματος.

Το συγκεκριμένο υλικό αποδεικνύει ότι η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση έναν χρόνο πριν, επιβεβαιώνοντας καταθέσεις γειτόνων της Ιωάννας τον Ιανουάριο, πως είχαν δει μια γυναίκα με μαύρα να περιφέρεται έξω από το σπίτι του θύματος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ