Την οργισμένη αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου προκάλεσαν οι δηλώσεις του συνηγόρου του 40χρονου, που φέρεται να είναι η αιτία εμμονής της δράστιδος της επίθεσης με βιτριόλι.

 

Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, τόνισε μιλώντας στο Star πως «η Ιωάννα είπε ότι θα κινηθεί και νομικά, δεν υπάρχει τίποτα παραπέρα. Η Ιωάννα δεν ξέρει κανέναν, δεν τον γνωρίζει ούτε τον συγκεκριμένο».

 

«Ένα αίτημα φιλίας δέχθηκε και με βάση όλη τη δικογραφία, ο συγκεκριμένος, η υποτιθέμενη δηλαδή αυτή σχέση της κατηγορούμενης, ήταν η αιτία που την ώθησε σε αυτήν την ενέργεια. Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό γιατί γίνεται, προφανώς για κάποια λεπτά δημοσιότητας» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

 

Επιπλέον υπογράμμισε πως η Ιωάννα είναι αποφασισμένη να βρεθεί ξανά στο δικαστήριο στις 30 Σεπτεμβρίου, οπότε αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη.

 

«Αμέσως μετά το έγκλημα, πήρε η κατηγορούμενη ένα τηλέφωνο το οποίο αντιστοιχεί σε κάποιον συγκεκριμένο άνδρα πέντε φορές. Ήταν πέντε αναπάντητες κλήσεις, δεν έχει ερωτηθεί και δεν υπάρχει κατάθεσή του», είπε ο κ. Λύτρας.

 

«Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να ζητήσουμε από το δικαστήριο να κληθεί ο συγκεκριμένος», κατέληξε ο ίδιος.