ΕΟΦ: Προσοχή σε συμπλήρωμα διατροφής που διαφημίζεται ως φάρμακο

ΕΟΦ: Προσοχή σε συμπλήρωμα διατροφής που διαφημίζεται ως φάρμακο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί τους καταναλωτές που ενώ παρουσιάζεται ως συμπλήρωμα διατροφής, διαφημίζεται στο διαδίκτυο ως φάρμακο.

Πρόκειται για το προϊόν MULTILAN ACTIVE NEW. «Το προϊόν, ενώ παρουσιάζεται ως συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο όμως δεν έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ, διαφημίζεται στο διαδίκτυο ως φάρμακο κατά της κώφωσης», επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

Το MULTILAN ACTIVE NEW διακινείται διαδικτυακά μέσω ιστοσελίδων, ενώ η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του δεν έχει έδρα στην Ελλάδα, σημειώνει ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

«Επισημαίνεται ότι κατά την παραγγελία των προϊόντων μέσω των ιστοσελίδων, οι καταναλωτές καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε μια έτοιμη φόρμα παραγγελίας, χωρίς να γνωρίζουν την εταιρεία που έχει τη νομική ευθύνη του προϊόντος», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση.

Για αυτούς τους λόγους, ο ΕΟΦ καλεί τους καταναλωτές να είναι σε επαγρύπνηση ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το εν λόγω προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Οργανισμό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ