ΕΜΥ - Έκτακτο δελτίο καιρού: Ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και άνεμοι ως 9 μποφόρ

ΕΜΥ - Έκτακτο δελτίο καιρού: Ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και άνεμοι ως 9 μποφόρ Facebook Twitter
0

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Σάββατο από τις μεσημβρινές ώρες και από τα νοτιοδυτικά με βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι καταιγίδες θα είναι τοπικά ισχυρές και πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Αναλυτικά: 

Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές προβλέπονται:

α. αύριο Σάββατο (04-05-2019) από τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο, βαθμιαία τη δυτική Στερεά και την Ήπειρο.

β. την Κυριακή (05-05-2019) κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και από αργά το απόγευμα στη Θράκη.

Θυελλώδεις νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι (7-8 μποφόρ) προβλέπονται:


Στο Ιόνιο από το απόγευμα του Σαββάτου (04-05-2019) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (05-05-2019). Την Κυριακή στο Αιγαίο, όπου πιθανώς στα ανατολικά να φτάσουν τα 9 μποφόρ, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM