ΕΛΤΑ: Μεγάλη απάτη με ηλεκτρονικά μηνύματα - Η ανακοίνωση των ταχυδρομείων

ΕΛΤΑ: Μεγάλη απάτη με ηλεκτρονικά μηνύματα - Η ανακοίνωση των ταχυδρομείων Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προειδοποιούν τους πολίτες για μία απάτη οργανωμένη από επιτήδειους, που κάνουν παράνομη χρήση της επωνυμίας «ΕΛΤΑ» μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. 

Όπως ξεκαθαρίζουν τα ΕΛΤΑ, τα ταχυδρομεία δε συμμετέχουν σε καμία προωθητική ενέργεια με δώρα προς τους καταναλωτές ούτε στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα μέσω των οποίων προσφέρουν συσκευές κινητής τηλεφωνίας στους πελάτες.

Η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ έρχεται ενώ πληθαίνουν οι αναφορές για μηνύματα μέσω διαδικτύου και SMS από αγνώστους που προσπαθούν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες, με δήθεν δώρα. 

Τα ΕΛΤΑ συνιστούν στους πολίτες να είναι προσεκτικοί σε περίπτωση που λάβουν τέτοιου είδους μήνυμα και να το αγνοήσουν, υπογραμμίζοντας πως η χρήση της επωνυμίας και των λογοτύπων ΕΛΤΑ από τους αποστολείς των μηνυμάτων είναι παράνομη και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM