Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δεύτερος κατηγορούμενος για την επίθεση με μπογιές στη Βουλή

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δεύτερος κατηγορούμενος για την επίθεση με μπογιές στη Βουλή Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε και ο δεύτερος κατηγορούμενος για την επίθεση με μπογιές στη Βουλή.

Ειδικότερα ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και υψηλής χρηματικής εγγυοδοσίας για την επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στον χώρο της Βουλής στις 21 Μαΐου από μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας.

H ανακρίτρια και ο εισαγγελέας έκριναν προσωρινά ελεύθερο τον κατηγορούμενο που απολογήθηκε, κατόπιν κλήτευσης του από τις δικαστικές αρχές, για το κακούργημα της φθοράς ιστορικού μνημείου, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Όρισαν επίσης την υποχρεωτική καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 30 χιλιάδων ευρώ.

Την ίδια ποινική μεταχείριση είχε ακόμη ένας κατηγορούμενος στην υπόθεση που απολογήθηκε πριν λίγες ημέρες, ο οποίος είχε συλληφθεί μετά την επίθεση μελών της ομάδας στον χώρο της Βουλής με αίτημα την έγκριση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδόφιλος παρίστανε τον γονιό σε νεροτσουλήθρες - Είχε πάνω από 400 φωτογραφίες με μικρά παιδιά

Ελλάδα / Παιδόφιλος παρίστανε τον γονιό σε νεροτσουλήθρες - Είχε πάνω από 400 φωτογραφίες με μικρά παιδιά

Ο 42χρονος είχε πλαστογραφήσει την κάρτα εισόδου προκειμένου να μπει μέσα στο υδάτινο πάρκο - Πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι 12 εκ. και στο κινητό του εικόνες με παιδιά
LIFO NEWSROOM