Έλεγχοι σε κέντρα διασκέδασης: Κρύβονταν σε πατάρια για να γλιτώσουν το πρόστιμο

Έλεγχοι σε κέντρα διασκέδασης: Κρύβονταν σε πατάρια για να γλιτώσουν το πρόστιμο Facebook Twitter
Unsplash
0

Σαρωτικοί ήταν οι έλεγχοι των αρχών το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν τηρούνται τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Αρχές και στελέχη της ΑΑΔΕ διαπίστωσαν ότι αρκετά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων δύο πολύ γνωστών κλαμπ, στο Γκάζι δεν τηρούσαν τα μέτρα αλλά και δεν ήλεγχαν τα πιστοποιητικά, έχοντας ανοίξει τις πόρτες τους για να μπαίνει όποιος επιθυμεί, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ.

Κατά τη διάρκεια εφόδου, θαμώνες προσπαθούσαν να κρυφτούν σε πατάρια και κάτω από τα τραπέζια, είτε επιχειρούσαν να φύγουν από το μαγαζί. Διαπιστώθηκε, δε, ότι αρκετοί είτε δεν είχαν πιστοποιητικά εμβολιασμού, είτε έδειχναν πιστοποιητικά που δεν ήταν δικά τους. Να σημειωθεί ότι η εν λόγω παραβίαση επιφέρει πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένα από τα καταστήματα που δεν τηρούσε τα μέτρα είναι υπότροπο για δεύτερη φορά και όπως ανέφεραν υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΑΔΕ στον ΣΚΑΙ την τρίτη φορά που θα διαπιστωθεί κάτι ανάλογο ο νόμος προβλέπει αφαίρεση της άδειας λειτουργίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ