Εκτροπή οχημάτων λόγω φωτιάς στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Σερρών

Εκτροπή οχημάτων λόγω φωτιάς στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Σερρών Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου από τη φωτιά στην Κορινθία / EUROKINISSI
0

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επιχειρούν αυτή την ώρα για να οριοθετήσουν τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών.

Εδώ και τουλάχιστον τρεις ώρες είναι κλειστός ο δρόμος προς τις Σέρρες. Η φωτιά αρχικά εκδηλώθηκε κοντά στο 37ο χιλιόμετρο της  Θεσσαλονίκης – Σερρών, όμως λόγω των δυνατών ανέμων πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Μέχρι αυτή την ώρα το βράδυ του Σαββάτου, η Πυροσβεστική δεν έχει οριοθετήσει την φωτιά, που πλέον έχει περάσει προς την περιοχή Ριζανά του Κιλκίς. Σύμφωνα ωστόσο με τις πληροφορίες, δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Παράλληλα, πραγματοποιείται εκτροπή των οχημάτων στο ύψος του κόμβου Λαχανά και προς την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών, ενώ για τις νταλίκες που έρχονται από τον Προμαχώνα απαγορεύεται η διέλευσή τους και από την παλιά Εθνική Οδό, για λόγους ασφαλείας και κατευθύνονται μέσω Δράμας. 

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 94 πυροσβέστες, ενώ συνδράμουν από αέρος με ρίψεις νερού, τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος: Συνεχείς πανελλαδικές στάσεις εργασίας έως το τέλος Ιανουαρίου

Ελλάδα / Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος: Συνεχείς πανελλαδικές στάσεις εργασίας έως το τέλος Ιανουαρίου

Η Δ.Ο.Ε. κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις της, εκφράζοντας την αντίθεσή της τόσο στο πλαίσιο της αξιολόγησης όσο και στην πρακτική της κάλυψης των κενών μέσω υποχρεωτικών υπερωριών
THE LIFO TEAM