Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Βροχές, ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους προβλέπει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες μέρες.

Μάλιστα, η κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει πολλές περιοχές της χώρας, όπως το Ιόνιο, τα Δωδεκάνησα, την Εύβοια και την Ανατολική Στερεά, ενώ σημαντική θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με Α.Α 03/2021 που εκδόθηκε την Παρασκευή 22-01-2021 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (26-01-2021) από τα βορειοδυτικά με α. κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες από την αρχή της ημέρας στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, βαθμιαία στη δυτική και κεντρική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο.

Από τις απογευματινές ώρες θα επηρεαστούν με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη και το πρωί της Τετάρτης (27-01-2021) τα Δωδεκάνησα. β. τοπικά πολύ θυελλώδεις ανέμους, νοτιοδυτικούς στο Αιγαίο και από το απόγευμα βορειοδυτικούς στο Ιόνιο, γ. χιονοπτώσεις κατά τόπους αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στα βόρεια. Από το βράδυ και ως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (27-01-2021) πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ακόμη και σε πεδινές περιοχές, δ. σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από τις βραδινές ώρες στα βόρεια που την Τετάρτη (27-01-2021) θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα (πτώση 6-8 βαθμούς)».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM