Έκρηξη αυτοκινήτου στην Καλαμαριά- Φωτιά στο σημείο, κάηκαν άλλα δύο οχήματα

Έκρηξη αυτοκινήτου στην Καλαμαριά- Φωτιά στο σημείο, κάηκαν άλλα δύο οχήματα Facebook Twitter
Φωτ.: Glomex/Open
0

Σταθμευμένα αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες μετά από φωτιά που ξέσπασε από έκρηξη σε γειτονιά της Καλαμαριάς, η οποία ξεσήκωσε τους κατοίκους. 

Σύμφωνα με το Open, η φωτιά  ξεκίνησε από σταθμευμένο ΙΧ επί της οδού Αγνώστου Στρατιώτη έξω από πολυκατοικία περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας αναστατώθηκαν, καθώς εκτός από τις εκρήξεις, οι φλόγες ήταν πολύ μεγάλες κι έφταναν μέχρι τους πρώτους ορόφους του κοντινότερου κτιρίου. Οι φλόγες τελικά δεν απείλησαν κατοικίες, ενώ δεν τραυματίστηκε κανείς. Η αιτία της έκρηξης δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα. 

Η φωτιά έκαψε ολοσχερώς δύο αυτοκίνητα, ενώ ένα τρίτο γλίτωσε την ολική καταστροφή με μερικές ζημιές, καθώς ο ιδιοκτήτης του πρόλαβε να το απομακρύνει πριν καεί ολοσχερώς.

Το ανακριτικό της πυροσβεστικής έχει αναλάβει την έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπήρξε εμπρησμός.

 


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM
«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM