Εκδίδεται στο Βέλγιο ο Αλγερινός για την υπόθεση των τζιχαντιστών

Εκδίδεται στο Βέλγιο ο Αλγερινός για την υπόθεση των τζιχαντιστών Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
0

Τη συναίνεσή του για την έκδοσή του στο Βέλγιο φέρεται να εξέφρασε ο 33χρονος Αλγερινός, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκδόσεων το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέβαλε αντιρρήσεις για τη διαδικασία.

Ο 33χρονος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι. Σε βάρος του έχει εκδοθεί από τις βελγικές αρχές ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Οι εισαγγελείς του Βελγίου αποδίδουν εμπλοκή σε πυρήνα τζιχαντιστών που εξαρθρώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην πόλη Βερβιέ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ελλάδα / Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ο 61χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι «παρερμήνευσε την ηλικία της μαθήτριας», καθώς –όπως ισχυρίστηκε– «έδειχνε μεγαλύτερη και είχε επαφές με ενήλικες στο διαδίκτυο»
LIFO NEWSROOM