Εγκρίθηκε από την Κομισιόν η κρατική χρηματοδότηση για τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας

Εγκρίθηκε από την Κομισιόν η κρατική χρηματοδότηση για τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε σήμερα τη χρηματοδότηση ύψους 306 εκατ. ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο για την κατασκευή του νότιου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας (E65). 

Η Κομισιόν έκρινε ότι η χρηματοδότηση αυτή είναι συμβατή προς τους κανόνες για την ελεύθερη αγορά, θα επιτρέψει να ολοκληρωθεί μέρος του διευρωπαϊκού οδικού δικτύου, και, συγχρόνως, να περιοριστούν οι στρεβλώσεις του ανταγωνισμού.

Η επίτροπος Μαγκρέιτε Βέστεϊγερ, αρμόδια για την πολιτική ανταγωνισμού, δήλωσε τα εξής: «Η κατασκευή του νότιου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας θα βελτιώσει τις μεταφορικές συνδέσεις για τους Έλληνες πολίτες στην περιοχή αυτή, σύμφωνα με τους στόχους της πολιτικής μεταφορών της ΕΕ και την ολοκλήρωση του διευρωπαϊκού οδικού δικτύου.

»»Με τη σημερινή μας απόφαση, η ελληνική κυβέρνηση θα μπορέσει να στηρίξει την κατασκευή αυτού του σημαντικού νέου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Σε λίγες ημέρες οι έλληνες πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα myinfo.gov.gr και να λάβουν τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη που θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες
LIFO NEWSROOM