Έγκλημα στο Βελβεντό: Ισόβια στον Τσιουχάρα για τη δολοφονία της γυναίκας του Ανθής Λινάρδου

Έγκλημα στο Βελβεντό: Ισόβια στον Τσιουχάρα για τη δολοφονία της γυναίκας του Ανθής Λινάρδου Facebook Twitter
2

Ποινή ισόβιας κάθειρξης και ένα χρόνο για περιύβριση νεκρού επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς, στον Τάσο Τσιουχάρα για τον θάνατο της 37χρονης γυναίκας του Ανθής Λινάρδου στο Βελβεντό Κοζάνης.

Ο δράστης είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιανουάριο και είχε ομολογήσει πως σκότωσε και έθαψε το θύμα σε χωράφι ιδιοκτησίας του.


Το δικαστήριο υιοθέτησε ομόφωνα την εισαγγελική πρόταση και καταδίκασε, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, σε ισόβια κάθειρξη τον δράστη του εγκλήματος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση ενώ μετέτρεψε την πρόταση του εισαγγελέα από δύο χρόνια για περιύβριση νεκρού σε ένα έτος.


Η πρόταση των ενόρκων σε ότι αφορά την ενοχή του δράστη του στυγερού εγκλήματος ήταν ομόφωνη.


Η διαδικασία στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς ήταν μαραθώνια. Ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση της απόφασης του δικαστηρίου στις 23.00.

Σύμφωνα με το kozanilife.gr, o Τσιουχάρας αποχώρησε από την αίθουσα υπό τις αποδοκιμασίες συγγενών και φίλων της οικογένειας της Ανθής Λινάρδου που είχαν συγκεντρωθεί στο δικαστήριο Καστοριάς.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Δηλαδή ο τύπος σε λιγότερο από 15 χρόνια θα βγει?Δεν θεώρησαν αυτό το εγκλημα σοβαρό για να του επιβληθεί δις ισόβια?ΕΛΕΟΣ.Κουράγιο στα παιδιά που μετά από 15 χρόνια θα εχει το θράσος ο δολοφόνος να θέλει να τα δει..