Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Και δεύτερη γυναίκα νεκρή - Τι υποστηρίζει ο 52χρονος

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΔΡΑ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Δύο γυναίκες εντοπίστηκαν νεκρές σε πολυκατοικία στη Μενεμένη στη Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα, Τρίτη 27 Ιανουαρίου.

Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δύο γυναίκες, ηλικίας 46 και 42 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα.

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται λίγο μετά τις 18:00, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν στοιχεία σε υπόγειο πολυκατοικίας της περιοχής, όπου εκτυλίχθηκαν τα τραγικά γεγονότα.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ένας 52χρονος τοξικοεξαρτημένος, ο οποίος αποτελεί τον βασικό ύποπτο, είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών μαζί με τη 46χρονη. Όπως ανέφερε, εκείνη άρχισε να φωνάζει και στην προσπάθειά του να τη σταματήσει, της έφραξε το στόμα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Στη συνέχεια, μαζί με ακόμη ένα άτομο, μετέφεραν το άψυχο σώμα της και το πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων. Η 46χρονη αναζητούνταν από τις Αρχές, καθώς είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της τον Οκτώβριο του 2025.

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Και δεύτερη γυναίκα νεκρή 

Αναφορικά με τη δεύτερη υπόθεση, που αφορά τον θάνατο 42χρονης, ο 52χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν πρόκειται για δολοφονία. Όπως είπε στους αστυνομικούς, είχαν κάνει εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών και η γυναίκα «δεν ξύπνησε ποτέ».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, η σορός της μεταφέρθηκε και αποκρύφτηκε σε ταράτσα της ίδιας πολυκατοικίας, όπου παρέμεινε για περίπου έξι ώρες. Για την περίπτωση αυτή, ο ύποπτος αρνείται οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια, αποδίδοντας τον θάνατο αποκλειστικά σε υπερβολική χρήση ουσιών.

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Έρευνες από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών

Άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πραγματοποίησαν εξονυχιστική έρευνα στο υπόγειο της πολυκατοικίας, συλλέγοντας στοιχεία και πειστήρια που ενδέχεται να ρίξουν φως στις δύο υποθέσεις.

Μέχρι στιγμής, δύο άτομα έχουν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες θανάτου και των δύο γυναικών, καθώς και ο ακριβής ρόλος των εμπλεκομένων.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

 
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM