Δυστύχημα σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Κατηγορείται και τέταρτο άτομο

Δυστύχημα σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Κατηγορείται και τέταρτο άτομο - Πώς μπήκε στο κάδρο Facebook Twitter
Το λούνα παρκ στη Χαλκιδική όπου συνέβη το δυστύχημα/ Eurokinissi
0

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση με το δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής που στοίχισε τη ζωή σε 19χρονο καθώς ακόμη ένα πρόσωπο κατέστη κατηγορούμενο.

Πρόκειται για τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στην οποία απαγγέλθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία.

Η γυναίκα, κατά πληροφορίες, μπήκε στο «κάδρο» των ποινικών ευθυνών, καθώς φέρεται ως συνδιαχειρίστρια της επιχείρησης, μαζί με τον ιδιοκτήτη-σύζυγο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μέσα στον τρέχοντα μήνα στην ανακρίτρια Πολυγύρου που χειρίζεται την υπόθεση.

Στην ίδια ανακρίτρια θα απολογηθούν, το ίδιο διάστημα, ο ιδιοκτήτης, ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού (crazy dance) και ο μηχανικός που είχε βεβαιώσει την ασφαλή λειτουργία του.

Οι δύο πρώτοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, τετελεσμένη (για την περίπτωση του 19χρονου) και σε απόπειρα (για τον αδελφό του), κατά συναυτουργία, ενώ ο τρίτος για απλή συνέργεια στις πράξεις αυτές.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ελλάδα / Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αναλυτικά οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελλάδα / Αγρότες: Συνεχίζουν τα μπλόκα μετά το «όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη - Τι ζητούν κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι

Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Οι αγρότες δηλώνουν ότι ο κλάδος οδηγείται σε αδιέξοδο, ζητώντας άμεσα, συγκεκριμένα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης
THE LIFO TEAM