Δυστύχημα σε ελικοδρόμιο: Άφαντοι οι φίλοι του Τζακ - Απενεργοποιημένα τα κινητά τους από τη νύχτα της τραγωδίας

Δυστύχημα σε ελικοδρόμιο: Άφαντοι οι φίλοι του Τζακ - Απενεργοποιημένα τα κινητά τους από τη νύχτα της τραγωδίας Facebook Twitter
0

Η στάση των φίλων του Τζακ Φέντον, του 21χρονου που βρήκε φρικτό θάνατο σε ελικοδρόμιο της Παιανίας την περασμένη εβδομάδα, προβληματίζει έντονα τις ελληνικές αρχές που διερευνούν το δυστύχημα.

Συμφωνά με πήγες ενημέρωσης που επικαλείται το Mega, στελέχη της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων που έχει αναλάβει τη διερεύνηση του δυστυχήματος, πάρα τις επίμονες προσπάθειές τους να εντοπίσουν τους τρεις φίλους του Τζακ Φεντον που ήταν παρόντες στην τραγωδία, δεν έχουν καταφέρει να τους βρουν.

Τα κινητά του παραμένουν απενεργοποιημένα από το βράδυ της τραγωδίας, με αποτέλεσμα οι δεκάδες κλήσεις να έχουν πέσει στο κενό. 

Όπως τονίζουν οι ίδιες πήγες, οι μαρτυρίες των τριών φίλων του 22χρονου είναι εξαιρετικά κρίσιμες για να διαπιστώσουν οι Αρχές τι ακριβώς συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στο ελικοδρόμιο των Σπάτων.

«Ίσως ξέχασε το τηλέφωνο» 

Ένα από τα σενάρια που φέρεται να εξετάζουν οι ελληνικές αρχές είναι η περίπτωση ο 22χρονος να ξέχασε το τηλέφωνό του στο ελικόπτερο και να γύρισε να το πάρει. 

«Η έρευνά μας συνεχίζεται, αλλά ένα από τα ζητήματα που εξετάζουμε είναι την περίπτωση ο Τζακ να ξέχασε το κινητό του στο ελικόπτερο και για αυτό να επέστρεψε να το πάρει», δήλωσε στην Daily Mail εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Ακόμη είμαστε στη διαδικασία των καταθέσεων, αλλά αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν με ένα κινητό τηλέφωνο στο χέρι, λίγες στιγμές προτού σκοτωθεί. Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, θα στείλουμε τον φάκελο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες», συμπλήρωσε. 

Η εταιρεία Superior Air εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα, τονίζοντας πως εφαρμόστηκαν απόλυτα όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες ασφαλείας. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ