No.1

Δύο χρόνια για φακελάκι σε γυναικολόγο με «ιστορικό»

Δύο χρόνια για φακελάκι σε γυναικολόγο με «ιστορικό» Facebook Twitter
0

Σε δυο χρόνια φυλάκιση με αναστολή και 5 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο καταδικάστηκε γυναικολόγος του νοσοκομείου Φιλιατών που ζήτησε φακελάκι 300 ευρώ προκειμένου να χειρουργήσει 83χρονη, η οποία μάλιστα, όπως αποδείχτηκε από εξετάσεις που έκανε σε άλλο νοσοκομείο, δεν είχε πρόβλημα.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, ο επίορκος γιατρός είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υπεξαίρεση, ενώ είχε συλληφθεί για μεταφορά παράνομων μεταναστών και για αρχαιοκαπηλία, και είχε εμπλακεί σε πυροβολισμό Αλβανού.

Πριν την τελευταία σύλληψη του προκάλεσε επεισόδιο ενώ απείλησε μέσω επιστολών τη διοίκηση του νοσοκομείου και κατηγόρησε τους συναδέλφους του για χρηματισμό.  

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίπολη: Συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης για ληστείες και κλοπές - Υπάρχει και καταγγελία για βιασμό

Ελλάδα / Τρίπολη: Συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης για ληστείες και κλοπές - Υπάρχει και καταγγελία για βιασμό

Μία γυναίκα υποστηρίζει ότι την ανάγκασαν σε «σεξουαλική πράξη με βιντεοσκόπηση», απειλώντας ότι θα δημοσιοποιούσαν το υλικό σε περίπτωση που κατήγγελλε το γεγονός στην Αστυνομία
THE LIFO TEAM