Δραπετσώνα: Μοτοσικλετιστής δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι

Δραπετσώνα: Μοτοσικλετιστής δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι Facebook Twitter
2

Αδέσποτη σφαίρα δέχθηκε στο κεφάλι ένας 46χρονος μοτοσικλετιστής, την ώρα που βρισκόταν στην περιφερειακή Δραπετσώνας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο μοτοσικλετιστής μόλις είχε βγει από το δεύτερο τούνελ της περιφερειακής οδού, όταν δέχθηκε τη βολίδα στο κεφάλι. Έχασε τον έλεγχο της μηχανής (σκούτερ) και σύρθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Η αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενημερώθηκαν από διερχόμενο οδηγό. 

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι εκτός από τα κατάγματα έφερε και τραύμα στο κεφάλι: η βολίδα είχε καρφωθεί στο πίσω μέρος από το αφτί του. Αμέσως ενημερώθηκαν οι συγγενείς του, οι οποίοι αποφάσισαν να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική όπου εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αφαιρέθηκε η βολίδα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για τη νέα τροπή στην υπόθεση, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν καταγγελίες για άσκοπους πυροβολισμούς στην περιοχή. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Πειραιά, η οποία αναζητά τον ένοπλο.

Ο 46χρονος νοσηλεύεται σε καταστολή στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM