Δολοφονία στην Πιερία: Ερευνάται το ενδεχόμενο ο 58χρονος να θάφτηκε ζωντανός

Δολοφονία στην Πιερία: Ερευνάται το ενδεχόμενο ο 58χρονος να θάφτηκε ζωντανός Facebook Twitter
Φωτ. του θύματος της δολοφονίας στην Πιερία
0

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα και πληθαίνουν τα ερωτήματα για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του 58χρονου στην Πιερία.

Σήμερα επρόκειτο η 34χρονη να απολογηθεί στον ανακριτή για τη δολοφονία του 58χρονου συντρόφου της στην Πιερία, ωστόσο λόγω προβλήματος υγείας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης.

Την ίδια ώρα ωστόσο, η κόρη του 58χρονου μέσω του δικηγόρου της ζητά να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση, καθώς θεωρεί ότι η κατηγορούμενη είχε συνεργό. Μάλιστα ζητά να ερευνηθεί το αν ο 58χρονος ήταν ακόμη ζωντανός όταν θάφτηκε.

«Με τη δράση της στέρησε από την οικογένεια του θύματος τη δυνατότητα να τον θάψουν όπως έπρεπε. Εμάς η θέση μας είναι ότι δε γνωρίζουμε εάν όντως δεν υπήρχε κάποιος άλλος παρών. Αναμένουμε την ιατροδικαστική εκτίμηση για να δούμε εάν ετάφη ζωντανός, μια εκτίμηση δύσκολη, αναλογούμενοι την αποσύνθεση της σορού. Από εκεί και πέρα ήταν σίγουρο ότι υπήρχε συνέργεια στην απόκρυψη της αλήθειας», δήλωσε μιλώντας σε εκπομπή του STAR ο δικηγόρος της.  

«Είναι φύσιν αδύνατον, με τα χαρακτηριστικά του θύματος, να τον σύρει μια γυναίκα με τον σωματότυπο της και να σκάψει έναν τάφο σε ξηραμένο έδαφος λόγω περιόδου, ήταν 2 Σεπτεμβρίου», συνέχισε.

Παράλληλα ο δικηγόρος της κόρης του θύματος, αποκάλυψε πως ακόμη ένα στοιχείο που  υποδηλώνει την ύπαρξη συνεργού, είναι ότι ο σκύλος του 58χρονου, που είχε εξαφανιστεί μετά την εξαφάνιση του ιδιοκτήτη του, βρέθηκε κρεμασμένος σε χωράφι.

«Ο σκύλος ήταν φύσιν αδύνατον να μην έψαχνε τον ιδιοκτήτη του. Θα μύριζε και ενδεχομένως να έσκαβε. Σε αυτή την υπόθεση όλα εξαφανίζονταν. Η 34χρονη θα κληθεί να απαντήσει και σε αυτό», κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΗ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έλειπαν έγγραφα και κοσμήματα της 59χρονης από το σπίτι - Δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και είχε αγοράσει την μονοκατοικία για να είναι κοντά στους συγγενείς της
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: «Ήμουν σίγουρος 100% ότι έχει σκοτώσει τη θεία και την ξαδέλφη μου» - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 54χρονος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή πριν τρεις μήνες και ο ιατροδικαστής εκτιμά πως οι σοροί τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο πριν από έναν μήνα
THE LIFO TEAM