ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Δημοτικοί σύμβουλοι στο Ίλιον αρνήθηκαν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τον Παύλο Φύσσα

Δημοτικοί σύμβουλοι στο Ίλιον αρνήθηκαν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τον Παύλο Φύσσα Facebook Twitter
0

Ένταση δημιουργήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Ιλίου όταν ζητήθηκε από τον προεδρεύοντα της διαδικασίας να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, τις μέρες που συμπληρώνονταν έξι χρόνια από τη δολοφονία του από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής. 

Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι, δυσανασχέτησαν στην πρόταση και παρέμειναν καθιστοί στις καρέκλες τους, την ώρα που οι υπόλοιποι ήταν όρθιοι και σιωπηλοί.

Μάλιστα κάποια στιγμή ακούγεται μία φωνή που λέει «έχουμε να τιμήσουμε πολύ περισσότερους ήρωες που δεν το έχουμε κάνει...», ενώ αργότερα, μετά τη λήξη του ενός λεπτού σιγής κάποιοι αποδοκιμάζουν αυτή τη φράση.  

Σε επικοινωνία του Lifo.gr με τον δήμαρχο Ιλίου, Νίκο Ζενέτο, ο δήμαρχος σχολιάζει πως δυστυχώς λίγοι δημοτικοί σύμβουλοι  δεν σηκώθηκαν να τιμήσουν τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν. «Όσοι το έκαναν είναι μέλη συγκεκριμένης παράταξης. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Ζενέτος κάνει λόγο για ατυχές περιστατικό, ενώ αναφέρει πως οι δημοτικοί σύμβουλοι που εξέφρασαν την ένσταση ανήκουν στην παράταξη Δημοτική Ισοπολιτεία. Ωστόσο τονίζει πως όλες οι παρατάξεις που συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο.

 
Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμοργός:Βαρύ «κατηγορώ» για τις ελληνικές αρχές από τη σύντροφο του Αμερικανού που αγνοείται

Ελλάδα / Αμοργός: Βαρύ «κατηγορώ» στις ελληνικές αρχές από τη σύντροφο του Αμερικανού που αγνοείται 8 ημέρες

Εντελώς αηδιασμένη με τον τρόπο που λειτουργούν οι αρχές στην Αμοργό η Ντέμπι Λεσέιν, σύντροφος του «σερίφη» που αγνοείται - Δημιούργησαν δική τους ομάδα αναζήτησης με τον αδελφό του Κάλιμπετ και φίλους τους
NEWSROOM
Απόστολος Λύτρας: Πώς παραβιάστηκαν οι όροι του εισαγγελέα- Τι λέει ο συνήγορος Πολυζωγοπούλου

Ελλάδα / Θέμης Σοφός: Έκαναν γκρουπ στο viber, έβαλαν την Σοφία Πολυζωγοπούλου και έπαιρνε μηνύματα από τον Λύτρα

«Θεωρούμε ότι είναι παραβίαση όρων» εξήγησε ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου - «Η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα άνοιξε με τα κλειδιά και μπήκε στον αύλειο χώρο»
NEWSROOM
Απόστολος Λύτρας: Στην Ευελπίδων η πρώην σύζυγός του μετά τη μήνυση Πολυζωγοπούλου

Ελλάδα / Απόστολος Λύτρας: Στην Ευελπίδων η πρώην σύζυγός του μετά τη μήνυση Πολυζωγοπούλου

Σύμφωνα με τη μήνυση η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κατηγορείται για διατάραξη της οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, εξύβριση και απειλή με ηθικό αυτουργό τον ποινικολόγο
NEWSROOM