Διδυμότειχο: Ζευγάρι ηλικιωμένων δώρισαν 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο της πόλης

Διδυμότειχο: Ζευγάρι ηλικιωμένων δώρισαν 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο της πόλης Facebook Twitter
Φωτ. : Youtube / ΕΡΤ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
0

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Διδυμότειχο δώρισε πάνω από 100.000 ευρώ στο γενικό νοσοκομείο της πόλης.

Τα χρήματα αυτά, εξήγησαν, είναι οι κόποι μιας ζωής, καθώς υπήρξαν μετανάστες από το 1966 στη Γερμανία και επιστρέφοντας στο Διδυμότειχο θέλησαν να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους. Από τη μεριά της η διοίκηση του νοσοκομείου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την προσφορά τους, χαρακτηρίζοντάς τους ευεργέτες.

Όπως λέει ο κ. Παναγιώτης η σύζυγός του, η κυρία Σωτηρία, είχε εδώ και καιρό στο μυαλό της αυτή την κίνηση. «Η Σωτηρία το ξεκίνησε και είπε να αγοράσουμε ένα ασθενοφόρο, έχουμε λεφτά τι να τα κάνουμε τα λεφτά, και είπαμε να κάνουμε μία δωρεά στο νοσοκομείο. Τελικά η Σωτηρία ήταν στο κρεβάτι και πήγα μόνος μου και βρήκα το διευθυντή του νοσοκομείου, πριν δύο μήνες», δήλωσε στην ΕΡΤ. 

«Λέω η γυναίκα μου θέλει να κάνει μία δωρεά στο νοσοκομείο, ένα ασθενοφόρο και ο διευθυντής που απάντησε ότι αυτό θα το πάρει το ΕΚΑΒ και καλύτερα να αγοράσουμε ένα μικρό λεωφορείο, το οποίο θα μεταφέρει άτομα με ειδικές ανάγκες στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης Ορεστιάδας, τα οποία δέχονται τις υπηρεσίες του Κέντρου σε τακτική βάση», εξήγησε ο κ. Παναγιώτης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που δέχτηκαν γιατί αλλιώς θα στεναχωριόμουν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παναγιώτης. «Νιώθω μεγάλη χαρά… όλος κόσμος από λίγο να βοηθάει», είναι το μήνυμα που στέλνει και η κ. Σωτηρία. 

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Βλέπουμε ξανά το χαμόγελο του» - Θετικά νέα για το μωρό που υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι

Ελλάδα / Λάρισα: «Βλέπουμε ξανά το χαμόγελο του» - Θετικά νέα για το μωρό που υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι

Είχε μεταφερθεί με εκτεταμένα εγκαύματα στο 15% του σώματός του και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο - Υπέστη καρδιακή ανακοπή και οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν
LIFO NEWSROOM
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με τηλεφωνικές απάτες: Γνωστή αθλήτρια ανάμεσα στους συλληφθέντες

Ελλάδα / Εξάρθρωση κυκλώματος με απάτες: Γνωστή αθλήτρια με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσά τους

Από τον Φεβρουάριο του 2023 εξαπατούσαν πολίτες σε όλη τη χώρα μέσω εξελιγμένων τηλεφωνικών μεθόδων και πρόσβασης σε τραπεζικά δεδομένα - Εκτιμάται ότι οι απάτες είναι πολύ περισσότερες από όσες έχουν δηλωθεί
LIFO NEWSROOM