Διασωληνωμένος ο Μίμης Δομάζος - Η ανακοίνωση του Ερυθρού Σταυρού

Διασωληνωμένος ο Μίμης Δομάζος - Η ανακοίνωση του Ερυθρού Σταυρού Facebook Twitter
Ο Μίμης Δομάζος, ο «στρατηγός» του Παναθηναϊκού
0

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμη Δομάζου, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν από τον Ερυθρό Σταυρό.

Ειδικότερα το ανακοινωθέν του νοσοκομείου για τον Μίμη Δομάζο αναφέρει:

«Σήμερα στις 22/01/2025 και ώρα 11:37 διεκομίσθη με ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο- Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ., ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, κ. Μίμης Δομάζος, στο Καρδιολογικό ΤΕΠ, λόγω εξωνοσοκομειακής ανακοπής, χωρίς σφυγμό και καρδιακή ηλεκτρική δραστηριότητα. Πραγματοποιήθηκε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και ο ασθενής ανταποκρίθηκε. Παραμένει διασωληνωμένος και υποβάλλεται σε πλήρη κλινικό εργαστηριακό έλεγχο. Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη».

Ο 83χρονος παλαίμαχος άσος είχε αισθανθεί αδιαθεσία και στη συνέχεια πήγε για μια εξέταση σε τοπικό διαγνωστικό κέντρο, ανήμερα των γενεθλίων του. Βγαίνοντας από το διαγωνιστικό κέντρο έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε. Ο «στρατηγός» του Παναθηναϊκού κατέρρευσε ξαφνικά, προκαλώντας αναστάτωση στους περαστικούς, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου έφτασε άμεσα στο σημείο και πραγματοποίησε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) στον Μίμη Δομάζο, καταφέρνοντας να τον σταθεροποιήσουν πριν τη μεταφορά του στον «Ερυθρό Σταυρό». Παρότι στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε δίχως τις αισθήσεις του, οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν τον σφυγμό και την αναπνοή του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM