ΔΕΘ: Τελευταίο Σαββατοκύριακο με μεγάλη προσέλευση

ΔΕΘ: Τελευταίο Σαββατοκύριακο με μεγάλη προσέλευση Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τη δυνατότητα να επισκεφτούν τη μεγαλύτερη ΔΕΘ της τελευταίας 20ετίας θα έχουν μέχρι αύριο το βράδυ οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, καθώς το τελευταίο Σαββατοκύριακο της διοργάνωσης ξεκίνησε.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία, ΔΕΘ-Helexpo AE, η ροή επισκεπτών στο αμερικανικό περίπτερο 13 είναι πολύ μεγάλη, ενώ πέραν των αμερικανικών εταιρειών-κολοσσών που παρουσιάζουν στην έκθεση τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα, η αμερικανική συμμετοχή φέρνει και «αέρα» πολιτισμού στην 83η ΔΕΘ.

Έτσι στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζεται ομαδική έκθεση με 100 έργα 40 σύγχρονων καλλιτεχνών από την Πολιτεία του Τέξας, ενώ σε διάφορα σημεία του Εκθεσιακού Κέντρου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν 22 διάσημα έργα τέχνης Αμερικανών ζωγράφων.

Σήμερα Σάββατο είναι ημέρα γευσιγνωσίας τροφίμων και ποτών από όλη την Ελλάδα στα περίπτερα 2 και 3 της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και των Επιμελητηρίων, ενώ στις 20.30 απόψε γίνεται η πανηγυρική εκκίνηση του 51ου ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ, το οποίο διοργανώνεται από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (ΑΟΘ), στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ.

Λίγο νωρίτερα, από τις 17:00 έως τις 20:00, στο ίδιο σημείο, ο ΑΟΘ και ο Σύλλογος «Λάμψη» διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία.

Το ωράριο της 83ης ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο είναι 10:00 με 22:00.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ελλάδα / Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια στις ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις και καταθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις εκσυγχρονισμού, με στόχο τη μείωση των ατυχημάτων και την εναρμόνιση με τις ευρωπαϊκές πρακτικές
LIFO NEWSROOM