Δεν δέχτηκε η ΕΛΑΣ τη μεταγωγή Ξηρού στο ΑΧΕΠΑ

Δεν δέχτηκε η ΕΛΑΣ τη μεταγωγή Ξηρού στο ΑΧΕΠΑ Facebook Twitter
0

Όχι, είπε η ΕΛΑΣ στο αίτημα του Σάββα Ξηρού για μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, για λόγους υγείας. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει θετική απόφαση από το δικαστήριο για προσωρινή πεντάμηνη αναστολή της κράτησής του και για μεταφορά στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα, η ΕΛΑΣ με έγγραφο της ζητά για λόγους ασφαλείας, να μη γίνει στο ΑΧΕΠΑ η μεταγωγή και φρούρηση νοσηλείας και προτείνει άλλα νοσοκομεία, όπως το «Παπαγεωργίου» και το «Ιπποκράτειο».

Τώρα θα συζητηθεί εκ νέου η διακοπή ποινής, την Πέμπτη 19 Ιουλίου, ως προς το σχετικό αίτημα της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι ο Σάββας Ξηρός έχει προσκομίσει στο δικαστήριο τη βεβαίωση του νοσοκομείου ότι τον δέχεται για νοσηλεία, καθώς εκεί βρίσκονται και οι θεράποντες ιατροί του. Υπενθυμίζεται ότι o Σάββας Ξηρός έχει υποστεί ολική απώλεια όρασης στο ένα μάτι, στο άλλο μάτι η όραση έχει περιοριστεί σημαντικά, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα ακοής. Σοβαρά οιδήματα στα πόδια του έχει προκαλέσει που προσέβαλε τον οργανισμό του μέσα στις φυλακές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM