LIVE!

Βλαστός: Έβαλα τη βόμβα στην εισαγγελέα για εκφοβισμό

Βλαστός: Έβαλα τη βόμβα στην εισαγγελέα για εκφοβισμό Facebook Twitter
Αστυνομικοί συνοδεύουν τον βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστό μετά την απολογία του στον ανακριτή για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, Αθήνα, την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
0

Στους ανακριτές Διαφθοράς οδηγήθηκε σήμερα ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός, προκειμένου να απολογηθεί για το κύκλωμα των «νονών», που δρούσε μέσα από τις φυλακές και στο οποίο φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο. Η απολογία του θα συνεχιστεί αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, ο Βλαστός φέρεται να αποδέχθηκε τη βομβιστική επίθεση σε βάρος της εισαγγελέα Τρικάλων Σοφίας Πετράκη, η οποία είχε ερευνήσει την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο που είχε κάνει με τη συνεργασία άλλων ποινικών από τις φυλακές Τρικάλων, τον Φεβρουάριο του 2013. Ο Βλαστός φέρεται μάλιστα να δήλωσε ότι επίθεση έγινε «απλώς για εκφοβισμό».

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, φέρεται επίσης να αρνήθηκε την επίθεση σε βάρος της προέδρου Εφετών Παρασκευής Καλαϊτζή, που δίκασε την υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου, ενώ αμφισβητεί την κατάθεση της ξαδέλφης του χαρακτηρίζοντας την «κατασκευασμένη».

Ελλάδα
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του - Το θύμα φέρεται να προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του» - Επιμένει ότι τη χτύπησαν «οι ληστές»

Η μητέρα δύο παιδιών δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή - Η καταγγελία της στο παρελθόν και η μαρτυρία «κλειδί» από την ημέρα του άγριου ξυλοδαρμού της
LIFO NEWSROOM
Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα και την ΕΕ», λέει ο ΕΟΦ

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα ή την ΕΕ, αναφέρει ο ΕΟΦ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων μέσω επιστολής του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται εμβόλιο για τη νόσο που έχει προσβάλει χιλιάδες ζώα
LIFO NEWSROOM