ΒΙΝΤΕΟ: Κακοποίηση σκύλου στο Πολεμικό Ναυτικό

18

Αναγνώστης του adespoto.gr εντόπισε τρία βίντεο με κακοποίηση σκύλου  στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Πρόκειται για τα βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook ο Μάνος Ξ. Ίδιο σκυλί, ίδιο άτομο και το ίδιο περιεχόμενο στις 6/9/09, 7/9/09 και 8/9/09. Στο πρώτο βίντεο πιάνε το σκυλί από το σβέρκο και το πετάει στη θάλασσα.

Στο δεύτερο γελάει με την πλάκα στην κάμερα. Στο τρίτο βίντεο ρίχνει το ζώο και πάλι στο νερό. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ενημερωθεί.

Τα βίντεο έχουν αποθηκευθεί στην σελίδα του adespoto. Σε κάποιο από τα βίντεο φαίνεται ότι το πλοίο έχει αριθμό Α 425.

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βραχιολάκι»: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»

Ελλάδα / «Βραχιολάκι» στα νοσοκομεία: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία»

Παρά τις μεγάλες ακόμα αναμονές, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά από τον αρχικό, στα νοσοκομεία όπου εφαρμόζεται το σύστημα με το «βραχιολάκι» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»
LIFO NEWSROOM