Σε μία γυναίκα 38 ετών, ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα, σε φρεάτιο, στα Βίλια, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία.

 

H ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις. Καθώς το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη. Ωστόσο, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο θάνατος να ήταν ασφυκτικός, όμως είναι κάτι που ιατροδικαστικά, λόγω της εικόνας που παρουσίαζε το πτώμα, δεν μπορεί σε αυτή τη φάση της εξέτασης να πιστοποιηθεί και επίσημα.

 

Η 38χρονη Κινέζα, είχε εξαφανιστεί τον Οκτώβριο, από το κέντρο της Αθήνας όπου διέμενε. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNN Greece οι Αρχές θεωρούν σίγουρο ότι μεσολάβησε λίγη ώρα από τη στιγμή της δολοφονίας μέχρι τη στιγμή που ο δράστης ή οι δράστες τοποθέτησαν τη γυναίκα μέσα στη βαλίτσα, την έκλεισαν και την πέταξαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε πριν από δύο ημέρες από κυνηγούς στα Βίλια.

 

Αυτό που θα ακολουθήσει τώρα, είναι τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν η κοπέλα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχαν χορηγηθεί βίαια ενώ οι Αρχές είναι σύμφωνα με πληροφορίες πολύ κοντά στην επίσημη ταυτοποίησή της.

 

Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους σε γυναίκες ηλικίας 30 έως 40 ετών, που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους και αναζητούνταν από τους οικείους τους. 

 

Σε ανακοίνωσή του, το «Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει λόγο για «τραγική κατάληξη» της αναζήτησης και αναφέρει ότι η γυναίκα «είχε εξαφανιστεί στις 17.10.2020, από την περιοχή του Μεταξουργείου». Η οργάνωση ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και στις 24.10.2020 προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/CNN Greece