Βίλια: Εντοπίστηκε ανθρώπινο κρανίο δίπλα σε καμένη αποθήκη

Βίλια: Εντοπίστηκε ανθρώπινο κρανίο δίπλα σε καμένη αποθήκη Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία σήμερα το απόγευμα όταν μία πολίτης κάλεσε για να ενημερώσει ότι βρήκε ένα ανθρώπινο κρανίο κοντά σε μία αποθήκη, που είχε γίνει στάχτες από την φωτιά στα Βίλια.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το Mega, ενημέρωσε τις αρχές οι οποίες έσπευσαν στο σημείο, όπου και επαλήθευσαν τα λεγόμενά της.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το εύρημα δεν σχετίζεται με την πυρκαγιά, καθώς πρόκειται για κρανίο αρκετών ετών.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε εκεί το ανθρώπινο κρανίο ενώ εντύπωση προκαλεί ότι δεν έχει εντοπιστεί, τουλάχιστον ακόμα, το υπόλοιπο σώμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ελλάδα / Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ήπαρ, νεφροί, κερατοειδείς, η μία καρδιά και οι πνεύμονες των δύο παιδιών από την Άρτα δίνουν ελπίδα σε παιδιά και ασθενείς που περίμεναν χρόνια στη λίστα μεταμοσχεύσεων
LIFO NEWSROOM