Βελτιωμένη η εικόνα στις φωτιές σε Μάνδρα και Χαϊδάρι- Δύο προσαγωγές

Βελτιωμένη η εικόνα στις φωτιές σε Μάνδρα και Χαϊδάρι- Δύο προσαγωγές Facebook Twitter
0

Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζουν οι φωτιές που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες στη Μάνδρα και το Χαϊδάρι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. 

Η πυρκαγιά στη Μάνδρα εκδηλώθηκε στις 17:05, σε αγροτοδασική έκταση και νωρίτερα εκκενώθηκαν για προληπτικούς λόγους οι οικισμοί Νέος Πόντος και Νέα Ζωή. 

Αυτή την ώρα, η φωτιά παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και υπάρχουν διάσπαρτες εστίες, εντός των καμμένων εκτάσεων. Δεν υπάρχει κίνδυνος για αναζωπυρώσεις αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Στην περιοχή επιχειρούν 50 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 22 οχήματα. 

Για τη συγκεκριμένη φωτιά πραγματοποιήθηκαν δύο προσαγωγές. Πρόκειται για μία 55χρονη ιδιοκτήτρια αγροκτήματος της περιοχής και έναν εργάτη, που φέρεται να έκαιγαν ξερά χόρτα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Καλύτερη είναι η εικόνα και από τη φωτιά στο Χαϊδάρι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Και σε αυτή την περίπτωση καίνε διάσπαρτες εστίες στα καμμένα. Η συγκεκριμένη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:27 και στην επιχείρηση για την κατάσβεσή της συμμετέχουν 70 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 23 οχήματα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM