Βασίλης Ζούλιας: «Έκανα χρήση ναρκωτικών κι αλκοόλ ως τα 29 μου- Έφτασα πάτο»

Βασίλης Ζούλιας: «Έκανα χρήση ναρκωτικών κι αλκοόλ ως τα 29 μου- Έφτασα πάτο» Facebook Twitter
Φωτ: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ βρέθηκε ο Βασίλης Ζούλιας, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. 

«Αν παραδεχτείς την αδυναμία σου, αμέσως μετά αποκτάς δύναμη. Πρέπει να φτάσεις σε κάποιου είδους συναισθηματικό πάτο, να μην πηγαίνει άλλο, να μην αντέχεις άλλο. Είχα φτάσει σε τέτοιο σημείο, έκανα χρήση ναρκωτικών για πολλά χρόνια κι αλκοόλ μέχρι που στα 29 μου, το 1992 σταμάτησα. Έφτασα σε έναν πάτο, που λένε. Ήταν μυθιστορηματική η ζωή μου, γι' αυτό έγινε και βιβλίο», είπε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής.

Σε ερώτηση τι συμβουλή θα έδινε σε άτομα που κάνουν χρήση, ο Βασίλης Ζούλιας απάντησε: «Δεν είμαι σε θέση να δώσω συμβουλή, δεν μου αρέσει γιατί κι εγώ δεν την άκουσα ποτέ. Σήμερα είναι πολύ εύκολο να αναζητήσει κάποιος βοήθεια, αυτός είναι ο μόνος λόγος που καμιά φορά ανοίγω αυτό το θέμα σε συνεντεύξεις. Ο μόνος λόγος που μιλάω γι' αυτό είναι επειδή αν μπορώ να εμπνεύσω κάποιον και να πει ότι αν ο Βασίλης Ζούλιας είναι 30 χρόνια καθαρός, ίσως θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ. Πατώντας ένα κουμπί μπορεί να βρει βοήθεια κάποιος σήμερα πολύ εύκολα. Αυτό θα έλεγα σε κάποιον που έχει πρόβλημα».

Δείτε το βίντεο (το απόσπασμα στο 10:44):

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειμερινοί προορισμοί: Τι πληρότητα θα δούμε φέτος και τι τιμές στα καταλύματα;

Ρεπορτάζ / Χειμερινοί προορισμοί: Τι πληρότητα θα δούμε φέτος και τι τιμές στα καταλύματα;

Επηρεάζουν οι ανατιμήσεις και η ακρίβεια τις επιλογές των Ελλήνων και, κυρίως, μετά από ένα συναρπαστικό καλοκαίρι, ποια είναι η πραγματική κατάσταση στον λεγόμενο εσωτερικό τουρισμό;
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ