Αυλώνα: Διοικητής στρατοπέδου, διατάζει και πραγματοποιεί την εκτέλεση σκύλου

Αυλώνα: Διοικητής στρατοπέδου, διατάζει και πραγματοποιεί την εκτέλεση σκύλου Facebook Twitter
0

Διοικητής του 575 Τ.Π της Αυλώνας, αποφάσισε να εξοντώσει τα αδέσποτα που βρίσκονταν στο στρατόπεδο. Την περασμένη Τετάρτη έδωσε εντολή σε τέσσερα άτομα, να μεταφέρουν τα σκυλιά μακριά από το στρατόπεδο, σε άγνωστη απομονωμένη τοποθεσία. Ένα από τα σκυλιά, ακολούθησε τους στρατιώτες καθώς έφευγαν. Όταν ενημερώθηκε ο διοικητής, από επαγγελματία δεκανέα για το γεγονός, τον διέταξε να σκοτώσει το ζώο. Ο δεκανέας σκότωσε το σκυλί με σιδερολοστό. Ένας φαντάρος και ένας στρατιωτικός έβγαλαν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα, και ειδοποίησαν την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία. Μέλος της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας κατήγγειλε το γεγονός, στο Α.Τ Αυλώνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zoosos που καλύπτει τις εξελίξεις του θέματος την τελευταία εβδομάδα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο διοικητής του συγκεκριμένου στρατοπέδου, κακοποιεί ζώα. Οι πληροφορίες για τον δεκανέα, αναφέρουν ότι επιλέγεται συχνά για τις κακοποιήσεις των σκυλιών γιατί «είναι αρκετά κακός με τα ζώα». Για τον λόγο αυτό, έχει και την εύνοια του διοικητή. Ο φαντάρος και ο στρατιωτικός που κατήγγειλαν το γεγονός, δέχονται απειλές για δυσμενείς μεταθέσεις.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Μαρέδη, σύμφωνα με τους οποίους επρόκειτο για νόμιμη εμπορική συναλλαγή προβολής της βουλευτού μέσω των ΜΜΕ που διαχειρίζεται
LIFO NEWSROOM