ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Ατύχημα για τον ηθοποιό Γιώργο Αμούτζα στο «Ράλι Ακρόπολις 2025»

Ατύχημα για τον ηθοποιό Γιώργο Αμούτζα στο Ράλι Ακρόπολις Facebook Twitter
Φωτογραφία: Instagram / @skoda_greece / @giorgosamoutzas
0

Ο Γιώργος Αμούτζας είχε ένα ατύχημα με το αγωνιστικό του, στο Ράλι Ακρόπολις, όπου συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά.

Ο ηθοποιός διαγωνιζόταν στο «ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2025» όταν μία λάθος κίνηση στη διαδρομή κατηγορίας «Ράλι 2», έφερε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο, εχοντας δίπλα του, τον συνοδηγό και φίλο του.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, έδειξε σχετικό απόσπασμα από το ατύχημα που είχε ο Γιώργος Αμούτζας.

Το ρεπορτάζ του Mega μεταφέρει, ότι ένα ανάχωμα στη διαδρομή του, έκανε το αυτοκίνητο να αναποδογυρίσει στον αέρα. Ο ηθοποιός και ο συνοδηγός του, Ηλίας Παναγιωτούνης, είναι καλά στην υγεία τους.

«Ο Γιώργος Αμούτζας ως περσινός νικητής άνοιξε το ράλι με το #FabiaRally2 evo» αναφέρεται σε δημοσίευση από τη Skoda Greece.

«Σε μία έξοδο δεν βγήκε σωστά ακι το αυτοκίνητο έφυγε, τελείωσε ο αγώνας για τον ηθοποιό. Το καλό είναι ότι και ο ηθοποιός και ο συνοδηγός είναι πολύ καλά. Οι ζημιές στο αυτοκίνητο είναι τεράστιες. Κοστίζει πάρα πολλά χρήματα για να συμμετέχει κανείς σε αυτό», αναφέρει ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ.

 
 
Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ελλάδα / Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος συνέδεσε τη σημερινή δόνηση με τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 1947, διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζεται με το επίκεντρο του σεισμού της Καλαμάτας του 1986
LIFO NEWSROOM