Αθώος κρίθηκε σε δεύτερο βαθμό ο Βασίλης Τσιάρτας για τη δημόσια ανάρτηση που είχε κάνει το 2017

Αθώος κρίθηκε σε δεύτερο βαθμό ο Βασίλης Τσιάρτας για τη δημόσια ανάρτηση που είχε κάνει το 2017 Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Η εφημερίδα μας έλαβε στις 15-1-2025 εξώδικη επιστολή από τον κ. Βασίλη Τσάρτα όσον αφορά δημοσίευμά μας της 3-11-2022, με το οποίο είχαμε δημοσιεύσει την είδηση της καταδίκης του, κατ’ εφαρμογήν του αντιρατσιστικού νόμου (Ν. 4285-2014), σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, λόγω δημόσιας ανάρτησης που είχε κάνει το 2017.

Ο κ. Τσιάρτας με την επιστολή του μας γνωστοποιεί ότι, κατόπιν έφεσης που άσκησε και σχετικής απαλλακτικής εισαγγελικής πρότασης, κρίθηκε τελικώς ομόφωνα αθώος της κατηγορίας σε δεύτερο βαθμό, με αμετάκλητη απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, και μας ζητά να δημοσιεύσουμε την εξέλιξη αυτή.

Η εφημερίδα μας προβαίνει στην παρούσα δημοσίευση, όπως ακριβώς προέβη και στις προηγούμενες δημοσιεύσεις της επί του θέματος, από δικαιολογημένο ενδιαφέρον πλήρους και σφαιρικής ενημέρωσης του κοινού για μια υπόθεση που εύλογα έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Ελλάδα / Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Η 4χρονη έχει διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της, αλλά και για τη δημόσια υγεία, λόγω της μεταδοτικότητας της νόσου
LIFO NEWSROOM
First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Ελλάδα / First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και η ψηφιοποίηση του πρώτου αιτήματος έχει στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας στην παροχή φροντίδας ψυχικής υγείας
LIFO NEWSROOM