Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για ολόκληρη την ανθρωπότητα, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού ανέτρεψε τη ζωή έτσι όπως την ξέραμε. Αποτέλεσμα ήταν πολλοί άνθρωποι να αναθεωρήσουν και να αποφασίσουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους.

 

Κάποιοι, μάλιστα, σκέφτονται να μετακομίσουν, κάνοντας μια τεράστια αλλαγή στη ζωή τους. Σε αυτούς απευθύνεται μια νέα έρευνα της εταιρείας λιανικής πώλησης συσκευασιών RAJA, που δημοσιεύει ο διεθνής οδηγός Time Out –που είχε συμπεριλάβει, παλιότερα, την Κυψέλη σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές του κόσμου, το 2019.

 

Ποια είναι η καλύτερη πόλη για να ξεκινήσετε τη νέα σας ζωή; 

 

Η Αθήνα!

 

Για να καταλήξει στην κατάταξη, μια ομάδα ειδικών ανέλυσε δεδομένα με δέκα παράγοντες, όπως το ποσοστό απασχόλησης, το κόστος ζωής, την ασφάλεια και την υγειονομική περίθαλψη. Η Αθήνα κατέκτησε την πρώτη θέση χάρη στο υψηλό ποσοστό απασχόλησης, το προσιτό ενοίκιο και – το πιο σημαντικό – την απίστευτα φθηνή μπύρα. Ακούγεται σαν το ιδανικό μέρος!

 

Ακολουθεί το Όστιν στο Τέξας, όπου οι ειδικοί λένε ότι η ποιότητα ζωής είναι εξαιρετική, καθώς η πόλη είναι γεμάτη με χώρους πρασίνου. Τρίτη είναι η Βαρκελώνη, η οποία έχει φτηνό ποτό, καλή υγειονομική περίθαλψη, υπέροχο καιρό και νόστιμα τοπικά φαγητά.

 

Το τοπ 10: Αυτές είναι οι καλύτερες πόλεις για να ξεκινήσετε νέα ζωή

 

 1. Αθήνα
 2. Όστιν
 3. Βαρκελώνη
 4. Βαρκελώνα
 5. Βερολίνο
 6. Κέιπ Τάουν
 7. Τσιάνγκ Μάι
 8. Κράισττσερτς
 9. Κοπεγχάγη
 10. Δελχί 
 11. Ντουμπάι