Αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας- 30 συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας- 30 συλλήψεις Facebook Twitter
0

Σε 30 συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια πολυήμερης επιχείρησης στο κέντρο της Αθήνας.

Η επιχείρηση της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, διενεργήθηκε για τον εντοπισμό, τη σύλληψη και τη διοικητική απέλαση ατόμων ενταγμένων σε εγκληματικές ομάδες, όπως συμμορίες διάπραξης εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας, διακίνηση ναρκωτικών κ.λπ..

Η αστυνομική επιχείρηση της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, πραγματοποιήθηκε από τις 5 Ιουνίου ως τις 29 Ιουνίου 2023 στο κέντρο της Αθήνας και σε περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, της Καλλιθέας, της Ακρόπολης, της Κυψέλης, της Ομόνοιας και της Πατησίων.

Οι 30 αλλοδαποί που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και σε βάρος τους εφαρμόστηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι 30 συλληφθέντες «εντοπίστηκαν έπειτα από ανάλυση της εγκληματικότητας σε επιμέρους περιοχές του κέντρου των Αθηνών, όπου είχε παρατηρηθεί τέλεση επαναλαμβανόμενων αξιόποινων πράξεων από σεσημασμένα άτομα που ανήκουν σε πυρήνες εγκληματογόνων ομάδων».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο

Ελλάδα / Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο από τον Λύτρα

«Έχουμε φθάσει σε απύθμενα βάθη θράσους αν προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογητική βάση σε μια συμπεριφορά η οποία μάλλον είναι η μόνη που διαφοροποιεί το ανθρώπινο είδος από τα ζωώδη ένστικτα»
NEWSROOM