Αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση κατάληψης σε κτίριο στην Αχαρνών

Αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση κατάληψης σε κτίριο στην Αχαρνών Facebook Twitter
0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 06:00, για την εκκένωση κτιρίου που τελεί υπό κατάληψη στη συμβολή των οδών Σουρμελή - Αχαρνών και Μάγερ.

Στο κτίριο αυτό, που τελεί υπό κατάληψη από το 2016, διαμένουν πολλοί αλλοδαποί και κυρίως οικογένειες, ενώ στον χώρο στεγαζόταν παλαιότερα σχολείο.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα γίνονται έρευνες, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, και για ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχε επιχειρηθεί η εκκένωση δύο κτιρίων υπό κατάληψη στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το συγκεκριμένο κτίριο είναι ένα από τα 11 κτίρια για τα οποία είχαν υποβάλει μήνυση οι ιδιοκτήτες για την εκκένωσή τους είχαν εκδοθεί εισαγγελικές παραγγελίες, αλλά δεν εκτελούνταν.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Ελλάδα / ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης για τον γάμο ομοφύλων, κρίνοντας πως δεν αντιβαίνει στις διατάξεις του Συντάγματος περί προστασίας του γάμου, της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας ή περί ισότητας
LIFO NEWSROOM
Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Ελλάδα / Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Οι καταγγελίες για τη Μονή Σινά και οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις στην Αίγυπτο - Η απόφαση που «άναψε φωτιές» - Ο μαραθώνιος ανακοινώσεων - Ο αιγυπτιακός (προσωρινός) επίλογος
LIFO NEWSROOM