Ασπρόπυργος: Παραδόθηκε ο αστυνομικός που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του

Ασπρόπυργος: Παραδόθηκε ο αστυνομικός που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Η παρέμβαση ειδικού διαπραγματευτή της Ελληνικής Αστυνομίας φαίνεται ότι συνετέλεσε να αποκλιμακωθεί η ένταση που προκλήθηκε σε γειτονιά στον Ασπρόπυργο όταν αστυνομικός είχε κλειστεί στο σπίτι του έπειτα από καβγά με τη σύζυγό του.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός είχε καβγά με τη σύζυγό του για οικογενειακούς λόγους. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αφορμή για την έκρηξη του αστυνομικού που κλειδώθηκε στο σπίτι του ήταν η πρόθεση της συζύγου του να πάρουν διαζύγιο. Ο αστυνομικός είχε κλειστεί στο σπίτι του και αρνούνταν να παραδοθεί. Κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και ειδικός διαπραγματευτής ο οποίος φαίνεται ότι πέτυχε να καθησυχάσει τον εξοργισμένο συνάδελφό του και έτσι το επεισόδιο έληξε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Nτε Γκρες για δημιουργία κόμματος: «Πολλά περνούν από το μυαλό μου»

Ελλάδα / Παύλος Nτε Γκρες για δημιουργία κόμματος: «Πολλά περνούν από το μυαλό μου»

«Εγώ είμαι ένας Έλληνας που μεγάλωσε στο εξωτερικό και έχει επιστρέψει. Αφήστε με να ζήσω τη ζωή μου, θέλω να προσφέρω στη χώρα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
THE LIFO TEAM