Αρνητικά τα πρώτα 250 τεστ - Εγιναν συνολικά 6.500 σε τουρίστες 235 διεθνών πτήσεων

Αρνητικά τα πρώτα 250 τεστ - Εγιναν συνολικά 6.500 σε τουρίστες 235 διεθνών πτήσεων Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα των πρώτων δειγματοληπτικών ελέγχων που έγιναν χθες, κατά την επανεκκίνηση του τουρισμου και το άνοιγμα των ελληνικών αεροδρομίων στις διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, τα πρώτα 250 τεστ τουριστών από το Ηράκλειο Κρήτης βγήκαν όλα αρνητικά.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας θα ανακοινώνονται σταδιακά τα αποτελέσματα από τα περίπου 6.500 τεστ που έγιναν στους επιβάτες σχεδόν 235 διεθνών πτήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία του δειγματοληπτικού ελέγχου στους επιβάτες διεθνών των πτήσεων γίνεται με τη χρήση ενός «έξυπνου» αλγόριθμου που υπολογίζει, βάσει των στοιχείων που έχουν δόσει οι ταξιδιώτες,  αν αυτοί έχουν υψηλότερες πιθανότητες να είναι φορείς του ιού.

Εν τω μεταξύ, την ικανοποίησή του για το «άνοιγμα» του τουρισμού, σημειώνοντας πως η πρώτη εικόνα ήταν πολύ θετική. 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι μόνο στο Ηράκλειο της Κρήτης έφτασαν την Τετάρτη 47 πτήσεις από το εξωτερικό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM