Αργυρούπολη: Οδηγούσε μηχανή με 205 χλμ/ώρα στη Λ. Βουλιαγμένης

Αργυρούπολη: Οδηγούσε μηχανή με 205 χλμ/ώρα στη Λ. Βουλιαγμένης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Ένας 35χρονος άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο οδηγός μοτοσικλέτας καταγράφηκε από συσκευή radar να κινείται με ταχύτητα 205 χλμ/ώρα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην περιοχή της Αργυρούπολης, τη στιγμή που το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο είναι 70 χλμ/ώρα. Η συμπεριφορά του κρίθηκε επικίνδυνη, καθώς έθετε σε άμεσο κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Σε βάρος του 35χρονου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, με τη σχετική δικογραφία να έχει σχηματιστεί από το Α' Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM